Oferta de RUSALII!

Hotel FOUR SEASONS va invita sa dam startul impreuna la vacanta de vara:

Cazare cu mic dejun  si cina festiva in fiecare seara, servite in regim bufet suedez cu o diversitate foarte mare de preparate specifice sarbatorilor de RUSALII.

Variante de Sejur incepand de Vineri dimineata, pana Luni seara oferind posibilitatea fiecaruia sa-si aleaga perioada dorita:

14 – 16 iunie, 3 zile cu 2 nopti de cazare = 400 lei/pers,

14 – 17 Iunie, 4 zile cu 3 nopti de cazare = 500 lei/pers,

Copiii cazati impreuna cu parintii in camere SUITE sau JUNIOR SUITE beneficiaza de reducere 50%.

1, Pentru familii fara copii: Cazare in Camera DOUBLE cu pat matrimonial, cu baie proprie si balcon.

2, Pentru familii cu un copil: Cazare in Camera JUNIOR SUITE cu pat matrimonial si pat suplimentar, cu baie proprie si balcon.

3, Pentru familii cu doi copii: Cazare in Camera SUITE cu pat matrimonial si pat suplimentar pentru doi copii, cu baie proprie si balcon.

4, Pentru 4 persoane: Cazare in Apartament cu doua dormitoare, 50 mp, cu doua televizoare, cu baie proprie si doua balcoane.

Servicii gratuite:

– In pretul ofertelor sunt incluse si toate facilitatile hotelului: acces nelimitat la piscina interioara cu apa de izvor, incalzita la 32 de grade, cu jacuzzi si hidromasaj, sauna, piscina exterioara cu sezlonguri de plaja, biliard, ping-pong, loc de joaca pentru copii, parc de aventura cu tiroliene si perete de catarat, parcare acoperita, Internet wireless, etc.

La final de sejur acceptam plata cazarii si inclusiv a consumatiei de la restaurant cu VOUCHERE de vacanta, fara a va percepe comision!

Va asteptam cu o mare bucurie!