Oferta Toamnei in Apuseni!

Admirați peisajul toamnei cu un colorit extraordinar al pădurii și veți  găsi bucuria în lucrurile care nu sunt așa de complicate!

Apuseni, munți cu peșteri cu ghețari, cu cascade, cu avene si ponoare, fenomene carstice unice, pârâiașe care șiroiesc in peșteri și fărâma calcarul pentru a țâșni mai apoi in izbucuri. Niciunde nu  găsești atâtea frumuseți la un loc!!!
La munte toamna se coc merișoarele, fructul care creste la cea mai înalta altitudine, se culeg pitoancele și murele! 
 
Dupa o zi de drumeții Hotel FOUR SEASONS va ofera sa va odihniti in camerele care se potrivesc cel mai bine familiei Dvs,

1, Pentru familii fara copii:

Cazare in Camere DOUBLE cu pat matrimonial, cu baie proprie si balcon,

Pret Cazare + mic dejun = 250 lei/zi . La un sejur de 3 nopti de cazare platiti  numai 200 lei/noapte!

Cazare in Apartament  pentru 4 persoane cu doua dormitoare, cu doua televizoare, cu baie proprie cu vana si doua balcoane,

Pret Cazare + mic dejun  = 450 lei/zi. La un sejur de 3 nopti de cazare platiti  numai 400 lei/noapte!

2, Pentru familii cu copii:

Cazare in Camera JUNIOR SUITE cu pat matrimonial si pat suplimentar, cu baie proprie si balcon,

Pret Cazare + mic dejun pentru 2 adulti  + 1 copil < 12 ani  = 300 lei/zi.La un sejur de 3 nopti de cazare platiti  numai 250 lei/noapte!

Cazare in Camera SUITE cu pat matrimonial si pat suplimentar pentru doi copii, cu baie proprie si balcon,

Pret Cazare + mic dejun  pentru 2 adulti  + 2 copii < 12 ani  = 350 lei/zi. La un sejur de 3 nopti de cazare platiti  numai 300 lei/noapte!

NU se plateste nimic in avans!
Pentru o rezervare ferma asteptam numai o confirmare scrisa ca ne veti onora cu prezenta!

Servicii gratuite:

 – In pretul ofertelor sunt incluse si toate facilitatile hotelului: acces nelimitat la piscina interioara cu apa de izvor, incalzita la 32 de grade, cu jacuzzi si hidromasaj, sauna, in zile cu soare piscina exterioara cu sezlonguri de plaja , biliard, ping-pong, loc de joaca pentru copii,   parcare acoperita, internet wireless, etc…

Acceptam plata cazarii si inclusiv a consumatiei de la bar si restaurant  cu VOUCHERE si CARDURI de vacanta, fara a va percepe comision!
 
Va asteptam cu o mare bucurie!