Distribuiti!

Va invitam in Apuseni  sa culegeti si sa savurati aroma mugurilor de brad, sa admirati peisajul verde al muntelui, cu cascade, cu avene si ponoare, pesteri cu ghetari, paraiase care siroiesc in pesteri si farama calcarul pentru a tasni mai apoi in izbucuri de apa creand fenomene carstice unice.

Hotel FOUR SEASONS, va ofera in lunile Mai si Iunie 2022

 – Cazare + mic dejun  

Celelalte mese pranz si cina se pot servi A la carte , la restaurantul hotelului  deschis intre orele 9,00 – 21,00

Va oferim sa va odihniti in camerele  care se potrivesc cel mai bine familiei dvs.:

1, Cazare in Camere DOUBLE ,  cu pat matrimonial, cu baie proprie si balcon .

   Pret Cazare + mic dejun  = 350 lei / zi 

2, Cazare in Camera JUNIOR SUITE , 25 mp , cu pat matrimonial si pat suplimentar pentru un copil, cu baie proprie si balcon, la etajul I sau II.

 Pret Cazare + mic dejun  = 400 lei / zi 

3, Cazare in Camera SUITE , 30 mp , cu pat matrimonial si pat suplimentar pentru doi copii, cu baie proprie si balcon, la etajul I sau II.

Pret Cazare + mic dejun  = 450 lei / zi 

4, Pentru 4 persoane: Cazare in Apartament  , 50 mp , cu doua dormitoare cu paturi matrimoniale , cu doua televizoare, cu baie proprie cu vana si doua balcoane, la etajul III. 

Pret Cazare + mic dejun  = 600 lei / zi

  Servicii incluse 

In pretul ofertelor sunt incluse si toate facilitatile hotelului : acces nelimitat la piscina interioara cu apa de izvor incalzita la 32 de grade, cu jacuzzi si hidromasaj, sauna, piscina exterioara cu sezlonguri de plaja , loc de joaca pentru copii , parcare , Internet wireless, etc.

 – Rezervarile si Confirmarile se fac numai in scris pe mail

NU se plateste nimic in avans , pentru o rezervare ferma avem nevoie numai de o confirmare scrisa ca ne veti onora cu prezenta !

Acceptam plata si cu Carduri sau Vouchere de vacanta , fara a percepe comision !

Va asteptam cu o mare bucurie !