Distribuiti!

Oferta Sarbatorilor de Paste 3 – 6 Mai 2024

Hotel Four Seasons  va invita la un sejur ultra all inclussive specific Sarbatorilor de Paste

Oferta include un pachet de servicii speciale create pentru a va oferi o sarbatoare de vis si religioasa in acelasi timp !
 
Pachetul va confera un sejur de cazare cu toate mesele incluse : mic dejun + pranz + cina, servite in regim bufet suedez cu minim 10 preparate la fiecare masa servita, inclusiv bauturi la toate mesele servite : palinca de Bihor si afinata de casa ,vinuri premium albe si rosii de la Crama Recas , Dealul Mare si Jidvei  , o gama variata de sucuri naturale si gazoase , apa plata si minerala , sampanie , bere Calsberg si Tuborg, cafea expresso,  bauturi care vor acompania in fiecare zi preparatele servite in sejurul Dvs,
 
Programul meselor de sarbatori :
 
In Vinerea Mare de la ora 14 la 18 , Intampinarea  turistilor cu palinca de Bihor si afinata de casa , urmata de un brancs de bun venit cu gulas din caprioara  la ceaun , bulz ardelenesc si pentru cei care postesc ,ciorba de legume , fasole zdrobita cu chiftele de post , crochete cu verdeata  , tarta cu visine etc.
De la ora 19-22 Cina festiva : pulpe de rata umplute cu prune , ceafa de porc cu sos vanatoresc ,tocanita de vitel , peste file in fulgi de porumb , fudulii de cocos in sos de smantana cu usturoi , ciulama de ciuperci ,orez cu legume , penne arrabiata , cartofi la tigaie , salate de muraturi , strudel cu fructe cu sos de vanilie ,
 
Sambata Mare 
Ora 9-11  Va veti bucura de un mic dejun bufet suedez foarte bogat, cu preparate  de casa !
Ora 13-15 Pranz bufet suedez : ciorba de burta si ciorba de galbiori ( ciuperci de padure )  , cotlet Bakony cu galuste de casa cu patrunjel , vrabioara de vita la cuptor cu sos de piper verde , pulpe de pui florentin la cuptor  cu cartofi ciobanesti ,rondele de calamar , papanasi cu dulceata de afine , bauturi …
Ora 19- 22 Cina din Ajunul Pastelor : iepure rasfatat in varza , medalion de pui cu ananas , piept de porc , somon in crusta de samburi de nuca , stroganoff de curcan , paste bologneze, cartofi gratinati , varza calita in bakon ,salata de muraturi ,ecler de casa  , bauturi …
 
Ora 23,00 Plecare la Slujba de INVIERE  pentru a lua lumina de la Bisericuta Manastirii de lemn din Vartop , dupa care la intoarcere va asteptam la MASA de INVIERE cu oua rosii si Pasca ,drob de miel si cozonaci , terina de pui , rulada de verdeturi cu branza ,rosii umplute cu ciuperci si maioneza ,salata de beof din carne de fazan , bauturi …
 
Duminica PASTELOR 
Ora 9-11 Micul dejun  va intampina cu o cupa de sampanie urmata de un  bufet suedez, cu preparate specifice sarbatorilor de PASTE  ,
Ora 14- 16 Pranz pascal binecuvantat de preotul Parohiei de la Schitul Vartop   . Vom servi ciorba de miel ,supa de fazan cu oua de prepelita si ravioli , friptura de miel la cuptor , costite in sos BBQ , sarmalute cu bakon ,mamaliguta si smantana , legume pistomancengo , spuma de cartofi cu apio ,salata de cruditati ,cozonac  si prajituri de casa , bauturi …
Ora 20 – 22  CINA FESTIVA cu ragu de caprioara cu mere coapte , piept de gasca in sos de mango , papricas de miel la ceaun , costite cu sos barbeque , cartofi in sos de cascaval ,orez sarbesc , legume gratinate , fondant de ciocolata cu inghetata de vanilie , bauturi la discretie … 
Ora 20.00 va invitam la HORA,  o  seara in  acompaniamentul  Ansamblului  de muzica si dansuri Bestrea Buduresii
 
Luni a doua zi de PASTE
Ora 9-11 Veti fi asteptati cu o cupa de sampanie  si un mic dejun bufet suedez , cu preparate proaspete  traditionale , 
Ora 13-15 In functie de vremea de afara va oferim un  pranz BBQ pe terassa cu  bogracs din vanat la ceaun , ciorba de curcan , purcel la protap cu cartofi umpluti  si copti in jar, bulz ardelenesc , rata umpluta la cuptor ,paine  coapta pe vatra cu samburi de nuca , jumari si  untura de gasca ,frigarui la barbeque si tot sortimentul de carne  ce se mai poate praji pe gratar : cotlet si ceafa de porc ,pulpe si piept de pui , carnaciori si mici etc. 
Ora 19- 22 La cina vom avea  invitatul serii Regele bancurilor din Apuseni impreuna cu grupul de tulnicarese 
 
Marti a treia zi de PASTE
Ora 9-11 Mic dejun bufet suedez cu preparate locale si nu numai… 
 
Pret sejur 4  zile , incepand din Vinerea Mare 3 Mai pana Luni  a 2-a zi de Paste 6 mai 2024 = 1500 lei / persoana
Pret sejur 5  zile,  incepand din Vinerea Mare 3 Mai pana Marti a 3-a zi de Paste 7 Mai 2024 = 1800 lei  / persoana
Copii cazati in camere Junior Suite impreuna cu parintii platesc 150 lei / zi pana la 6 ani, 250 lei / zi intre 6 si 12 ani  si se bucura si ei de toate serviciile oferite
 
Pentru cei care doresc o rezervare ferma, se plateste in avans 500 lei / persoana, pentru a va garanta rezervarea si noi a fi siguri ca ne onorati cu prezenta !
 
Va asteptam cu o mare bucurie !