HOTEL FOUR SEASONS

Va asteptam in Apuseni!

Satul de vacanță Vârtop este situat la 1150 de metri altitudine, la limita vestică a Parcului Natural Apuseni, la granița dintre județele Bihor și Alba, pe drumul național DN75. Satul de vacanță Vârtop are cele mai multe locuri de cazare din Munții Apuseni, oferindu-le turiștilor confort în imediata vecinătate a pârtiilor de schi și a unor minuni ale naturii.

Dezvoltarea turistică în zonă a început după anul 2000, azi existând 20 de pensiuni și hoteluri, mai mult de 50 de case de vacanță și o baza Salvamont.
Anul viitor vom avea un heliport și o școala de instruire Salvamont.

Ospitalitatea caracteristică a locuitorilor, unicitatea cadrului natural, aerul curat, abundența zăpezii, posibilitatea practicării sporturilor de iarna, multitudinea de obiective turistice deosebite din zonă, fascinația peșterilor și tradițiile culinare atrag aici în fiecare an tot mai mulți turiști.

Apusenii au o fascinație magică făcându-i pe cei care ajung o data aici să revina mereu, pentru a mai vedea ceva deosebit, pentru a participa la o nouă aventură sau pur și simplu pentru a se simți bine din nou.

Pentru o porție mare de sanatate, aer curat de munte, relaxare într-o zonă montană generoasă în privința peisajelor, traseelor și obiectivelor turistice vă așteptăm în Satul de Vacanță Vârtop.

HOTEL FOUR SEASONS – SAT DE VACANTA VARTOP, ARIESENI

Formular de Contact

  Nume
  Telefon
  Email

  Mesaj:

  Localizare

  Satul de vacanta Vartop, Arieseni

  Hotel Four Seasons

  Sat de vacanta Vartop nr. 30 Altitudine 1300 m
  Google Maps:

  Informatii telefonic

  Va stam la dispozitie pentru intrebari legate de hotel si imprejurimi.

  Hotel Four Seasons

  Receptie: +40 729 989 515
  Administrativ: +40 722 612 733
  Suna acum

  Trimite e-mail

  Hotel Four Seasons

  Trimite Email